«Приватбанк» продає свої АЗС

Поділитися:

Державний “Приватбанк” став розпродавати частину своїх АЗС, які раніше перебували в зоні власності роздрібної мережі групи «Приват». Про це повідомляє видання “enkorr“.

Відзначимо, що мова йде про станцію”Авіас Плюс”, яка розташовується в Херсонській області в місті Олешки. Підприємство було продане за за 11,5 млн грн. Як говориться в протоколах щодо продажу АЗС, угода була укладена від 14 травня.

Спочатку ціна питання  питання варіювався в межах 8,12 млн грн, проте в рамках наступних торгів вартість об’єкта збільшилася до вище зазначених значень, тобто в процентному співвідношенні на 42% (3,55 млн грн).

Поки що невідомо, хто саме зважився придбати власність “Привату”, проте новий власник має здійсниити фінальний переказ грошей не пізніше від 29 травня.

Важливо сказати, що на самій АЗС знаходиться модуль для продажу зрідженого газу. Разом з тим, модуль для продажу автогазу – не передбачений.

Як повідомлялося раніше, в Україні планують мобілізувати розвиток переробної галузі шляхом скорочення експорту сировини.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу