«Приватбанк» дозволив знімати готівку без банкоматів

Поділитися:

Державний ПриваБанк вирішив розширити свої послуги і вводить нову пропозицію “Готівка на касі”. Дана послуга запущена спільно з системою Mastercard, вона дозволяє знімати готівку без банкоматів – на касах торгових пунктів.

З 1 серпня знімати готівку можна в POS-терміналах Приватбанку на касах магазинів. Сюди входить мережа магазинів: “Сільпо”, “Фора” і “VARUS”.

Це швидкий і зручний для людей спосіб взяти готівку, які користуються дебетовими картками Приватбанку, як зарплатними, так і студентськими, і соціальними. Платіжна система, якою користується карта, значення не має, можна використовувати як MasterCard, так і Visa.

Зняти готівку досить просто. Потрібно оплатити на касі товар карткою і сказати касиру, що бажаєте зняти готівку. В незалежності від обсягу покупок, можна зняти до 500 гривень. Операцію потрібно буде підтвердити методом введення PIN-коду банківської картки. Для видачі готівки касир зобов’язаний видати касовий чек, тобто їх буде два – один за вашу покупку, а другий за зняття готівки.

Нагадаємо, що державний «Приватбанк» в період з квітня по червень сформував запаси в 6,4 мільярда гривень.

У самому банку це пояснили так: «Це було зроблено у зв’язку з імовірністю вибуття ресурсів за результатами розгляду позовів проти банку, пов’язаних з проведеним обміном обтяжених грошових зобов’язань банку перед пов’язаними особами на акції додаткової емісії банку в грудні 2016 року».

Також ми повідомляли, що 30 липня 2020 року в газеті Chikago Morning Star була опублікована частина розслідування міжнародного агентства Kroll, в якому викривалась зв’язок сім’ї Суркісів з ПриватБанком.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ