Перші 18 спиртових заводів готують до продажу

Поділитися:

Про те, що перші 18 підприємств готують до продажу, розповіли в пресслужбі ДП «Укрспирт». Також відомо, що ця підготовка проходить після того, як 12 серпня 2020 року в Кабміні прийняли постанову «Про затвердження Програми реформування і розвитку спиртової галузі на 2020-2023 роки».

Головна мета всього цього заходу — створення конкурентного ринку спирту в Україні. Тут також важливо і те, що таким чином хочуть добитися якості виробленого продукту і підвищення експортного потенціалу країни в цьому сегменті. Коштом нововведень з’являться нові робочі місця, а також будуть сформовані нові відпускні ціни на спирт.

У рамках проведеної програми буде проведено аудит таких компаній, як концерн «Укрспирт» і ДП «Укрспирт». У Кабміні сподіваються на те, що буде проведена модернізація підприємств, що дозволить підняти стандарти якості до європейських.

Раніше повідомлялося про те, що Фонд держмайна висловив готовність продавати «Укрспирт». Це було зафіксовано, відразу після такого рішення почалася активна робота.

Також ми писали про те, що за перше півріччя поточного року «Укрспирт» отримав 67% чистого прибутку.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ