Пенсійний фонд спрямував ще 1,7 млрд на виплату пенсій

Поділитися:

Станом на 12 жовтня Пенсійний фонд України виділив на виплату пенсій за поточний місяць суму в 1,7 млрд гривень. Попередня сума склала 4,4 млрд і була відправлена ​​на виплати 9 жовтня.

За даними пресслужби ПФУ в жовтні 2020 року вже було виділено на забезпечення своєчасних виплат пенсіонерам України понад 19 млрд гривень. Всі пенсіонери отримають свої пенсії за жовтень в терміни, які були встановлені раніше.

Раніше повідомлялося про те, що українським пенсіонерам пропонують нову послугу під назвою «Пенсія в смартфоні». Її зручність абсолютно очевидно: всі документи можна буде подавати в форматі онлайн, чи не записуючись на прийом до інспектора і не витрачаючи часу на пересування по місту. Також зручно й отримувати необхідні довідки за запитом інших органів.

Також ми писали про те, що до Верховної Ради України внесли законопроект про накопичувальну пенсію. Законопроект «Про накопичувальне пенсійне забезпечення» виношувався досить давно, а його роль нещодавно була оцінена як напрямок, що буде одним з ключових у стратегії на 2021 рік.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ