Пенсійний фонд розповів про виплати за жовтень

Поділитися:

23 жовтня Пенсійний фонд України відзвітував про те, що фінансування за цей місяць завершено, всі кошти для виплати пенсій спрямовані. Остання виплата склала 4 млрд грн, а загальна сума за місяць склала 39,3 млрд грн.

Також в ПФУ підтвердили, що всі виплати були запланованими, графік в жовтні не порушувався. Пенсіонери в усіх регіонах країни отримають виплати вчасно, згідно з тими графіками, які були складені раніше і діяли по областях України.

Раніше повідомлялося про те, що Мінсоцполітики зізналося про проблеми з пенсіями жителям ОРДЛО. З початку військового конфлікту, який розгорнувся в частині областей, з’явився цілий ряд проблем з виплатами пенсій. Так, неможливо платити без доступу, а крім того, за словами Миколи Шамбіра, радника міністра соціальної політики, ніхто не знає, де знаходяться самі пенсіонери та чи живі вони.

Також ми писали, від чого залежить пенсія в Україні. Сьогодні на порталі Пенсійного фонду є дані про стаж людини, починаючи з 2000 року. При розрахунку береться мінімальна зарплата людини з цього періоду. До неї можна приплюсувати 5 років до 2000 року, якщо був високий оклад, позаяк він може вплинути на кінцеву суму.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу