«Ощадбанк» очолив Сергій Наумов

Поділитися:

Починаючи з 3 листопада у державного банку «Ощадбанк» новий голова правління. Це Сергій Наумов. Сам він на своїй сторінці в соцмережі Facebook назвав цей день початком нового періоду в житті. Також Наумов окреслив і головну мету — остаточно піти від правил і стереотипів роботи, які були прийняті в минулому. Серед своїх першорядних завдань новий глава банку поставив роботу, націлену на підвищення конкурентоспроможності банку.

Андрій Пишний при цьому заявив, що передав всі повноваження новому главі «Ощадбанку» 2 листопада. Численні експерти вже встигли відзначити той факт, що вперше такі зміни в цьому державному банку пройшли спокійно, без конфліктів, в робочих та цивілізованих обставинах.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі будуть працювати мобільні відділення «Ощадбанку». Період роботи — з 2 по 6 листопада, а головна мета — забезпечити людей з цієї зони послугами банку. Розширення банківського обслуговування, можливість вчасно видати жителям пенсії та інші виплати, соціальна місія — все це продумано заздалегідь. Відділення розміщено в автомобілі КрАЗ.

Також ми писали АМКУ оштрафував «Ощадбанк».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу