Облгази звинувачують «Нафтогаз» у зловживаннях

Поділитися:

Постачальники газу в областях публікують докази того, що НАК «Нафтогаз України» (Національна акціонерна компанія) використовує свій статус постачальника газу «останньої надії» для переманювання клієнтів методами поза ринковою конкуренцією.

Докази того, в чому звинувачують «Нафтогаз» облгази, опублікувала в понеділок, 7 грудня, на своєму порталі компанія, що поставляє «блакитне паливо» жителям Кременчука та всієї Полтавської області.

У облгазі Полтавщини продемонстрували платіжки від «Нафтогазу», які НАК розіслала жителям Полтавщини за ті три дні, коли вона поставляла їм газ як постачальник останньої надії.

Але, крім платіжок, в облгазі Полтавської області продемонстрували й пропозицію від «Нафтогазу» піти від постачальника в Кременчуці й приєднатися як клієнти до «Нафтогазу».

У відповідь обласний постачальник газу звернувся до жителів області про те, що вони не зобов’язані йти на поводу «Нафтогазу» і ставити підписи під листами компанії, як і ставати її клієнтами.

Постачальник газу жителям Полтавської області переконаний, що «Нафтогаз» переманює клієнтів методами, які виходять за рамки ринкової конкуренції.

Нагадаємо, державна компанія «НАК Нафтогаз» України звинуватила місцевих операторів газу в тиску на своїх споживачів через суд. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Також раніше повідомлялося, що після відкриття ринку газу конкуренція наростає шаленими темпами.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу