Новинський придбав компанію, у якої раніше купив вертоліт

Поділитися:

Перекупив компанію-власника гелікоптера. Олігарх Вадим Новинський перекупив фірму, яка раніше придбала його гелікоптер Агуста А109Є, інформують журналісти телеканалу «Перший Діловий».

Вертоліт колись належав мережі-банкруту Амстор. Новинський був одним із головних акціонерів торгівельної мережі. Однак через конфлікт Новинського із бізнес-партнерами і втрату частини активів на Донбасі, Амстор збанкрутував, тож майно компанії почали розпродавати. Вертоліт був проданий на онлайн-аукціоні за 45 млн грн фірмі Ейркрафт Груп, її засновником вказана авіакомпанія Промінтерсервіс.

У смарт-холдингу пояснили – спершу не цікавилися придбанням судна, адже не мали спеціалістів, які б займалися технічним обслуговуванням вертольота. Однак пізніше почали активно брати в оренду гелікоптер і згодом забажали особливих умов оренди. Їх Промінтерсервіс надати не міг. Тож у березні 2021-ого Смарт Холдинг Новинського викупила компанію-власницю гелікоптера Ейркрафт Груп.

У холдингу олігарха не пояснюють деталей, однак кажуть – технічним обслуговуванням гелікомптера продовжує займатись Промінтерсервіс.

Раніше ми повідомляли, що на Коломойського хочуть накласти санкції.

Також ми писали, що Нікопольський завод феросплавів зупиняє половину своїх печей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу