Німеччина до кінця року продовжить фінансування малого і середнього бізнесу

Поділитися:

У Міністерстві економіки Німеччини збираються продовжити антикризові заходи щодо фінансової підтримки потреб малого та середнього бізнесу в умовах кризи. Про це повідомляє прессекретар Мінекономіки ФРН, передає видання DW.

Вказується, що додаткові дотації для малого і середнього бізнесу німецький уряд збирається продовжити аж до кінця 2020 року.

В середньому, ліміт дотації на одній підприємство охоплює 150 тисяч євро.

Повідомляється, що ці гроші малий і середній бізнес ФРН зможе залучити для компенсації тих збитків, які були нанесені через пандемію коронавірусу.

Для того, щоб мати право звернутися за допомогою, підприємство повинно документально показати, що під час кризи втратило у власному місячному оберті не менше 40% прибутку.

Станом на середину серпня, з проханням про таку допомогу було оформлено близько 83 тисяч заявок. Всього уряд виділив на потреби бізнесу 450 млн євро.

Нагадаємо, що українські економісти заявили, що сировинні ринки відновлюються набагато довше і важче після кризи, отже, і економіка України буде відновлюватися довше, адже країна експортує в основному сировину.

Також за інформацією фахівців Національного банку України, заощадження місцевого населення в першому півріччі 2020 року скоротилися майже на 6%

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу