Нацбанк стурбований тарифами на таксі

Поділитися:

Національний банк України простежив статистику коливання цін і торфообразованія послуг на таксі, які підвищили свою цінову планку, незважаючи на зниження вартості палива. Про це йдеться у відповідному звіті з боку НБУ.

Як значиться в повідомленні національного регулятора, карантин по-різному вплинув на різні сфери України і коли одна частина сервісу послуг фактично не міняла свої цінники вартості (наприклад, сервіси доставки), то інша частина поспішила збагатити свої кишені за рахунок карантину.

Фіксується, що за підсумками минулого тижня вартість цін на бензин розливу «А-92» і «А-95» знизилася, проте ціни таксі, навпаки, неоднозначно стали ростати.

«Ослаблення карантину мало різноспрямований вплив на вартість послуг – вартість доставки з закладів харчування залишилася незмінною, тоді як послуги таксі істотно подорожчали незважаючи на низькі ціни на паливо», – йдеться в повідомленні нацрегулятора.

Як повідомлялося раніше, в Міжнародному Валютному Фонді окреслили попередні прогнози щодо термінів відновлення ринку економіки після світової кризи, що почалася через пандемію коронавірусу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу