Нацбанк розробив нові правила для кредитів і депозитів в банках

Поділитися:

У Нацбанку розробили абсолютно нові вимоги, які будуть на руку клієнтам фінустанов. Йдеться про те, щоб кожен клієнт банку отримував максимально повну інформацію про послугу, яку отримує в тому чи іншому українському банку.

У НБУ робили нововведення з думкою про те, щоб клієнт добре розумів суть підписаного договору, основні характеристики банківського продукту, можливі зміни, які обов’язково вносяться в договір окремо.

Також в Нацбанку вважають, що кожна людина, яка взяла кредит, повинна розуміти наслідки порушення умов виплати грошей за кредитом.

Нові правила розроблялися після скарг клієнтів, їх дзвінків на гарячу лінію НБУ. Саме завдяки цьому будуть прописані та заборонені пункти в договорах. Банк зобов’язаний буде дотримуватися всіх умов, але точно також такі зобов’язання будуть покладені й на клієнтів.

Раніше повідомлялося про те, що в Кабінеті міністрів і Міністерстві фінансів проігнорували пакет пропозицій від експертів. Всі вони були спрямовані на відновлення української економіки.

Також ми писали про те, чи можлива іпотека під 10% в Україні.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ