Нацбанк анулював ліцензії 6 страховим компаніям

Поділитися:

Рішення про анулювання ліцензій для страхових компаній взяли в Національному банку України. Відомо, що підставою для відкликання дозвільних документів стали заяви, подані страховими компаніями.

Так, без ліцензії залишилися страхові фірми “Гарант-Система”, “Кремінь”, “В.І П.”, “Інгрупи”, “Страхові гарантії”, “Проксима”.

Нагадаємо, що в Моторно-транспортне страхове бюро України в січні-березні 2020 року надійшло 430 скарг. Всі вони від постраждалих і страхувальників.

Люди скаржилися на дії страхових компаній-членів бюро. Це на 21,8%, або на 77 скарг більше, ніж в четвертому кварталі 2019 року.

Раніше повідомлялося, що Національний банк України пішов назустріч вітчизняними банківськими установами і дав обіцянку зменшити число проблемних кредитів у всіх банках країни.

Таке рішення днями прийняла Рада фінансової стабільності Нацбанку.

Як повідомляють ЗМІ, які ознайомилися з цим рішенням, кредити, які банкам дуже проблематично повернути, спишуть з балансу банків, якщо ці кредити були зарезервовані на сто відсотків. Для позичальників же нічого не зміниться, з них як і раніше банки будуть стягувати заборгованості.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу