«Нафтогаз» з поляками буде розробляти надра на Західній Україні

Поділитися:

Група “Нафтогаз” і PGNiG (Польща) підписали меморандум про взаєморозуміння при реалізації проектів з розвідки і видобутку вуглеводнів, насамперед в західному регіоні України.

Відомо, що група за підтримки уряду отримала значні площі для пошуку і видобутку вуглеводнів на материковій частині і шельфі країни.

“Залучаючи міжнародних партнерів, ми прискорюємо темпи розкриття ресурсного потенціалу України. PGNiG – публічна компанія з високими стандартами – відкрила ряд великих родовищ в Європі. Зокрема, PGNiG має підтверджений успішний досвід відкриття родовищ і видобутку газу в Польщі – регіоні, який межує з української частиною Карпат. Водночас компанія вдалі приклади розвитку газодобувного бізнесу в інших країнах, зокрема з потужною присутністю в Норвегії. Я впевнений, ми зможемо досягти взаємовигідного синергії “, – зазначив головний виконавчий директор” Нафтогазу “Отто Ватерландер.

Нагадаємо, що Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг дефолту емітента (РДЕ) НАК «Нафтогаз України» в іноземній валюті на рівні «B», прогноз «стабільний».

Раніше повідомлялося, що Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» збереже тариф на газ для населення на рівні 6,86 гривні за кубометр в квітні. Про це заявило керівництво компанії. Там зазначають, що таким чином – закінчать опалювальний сезон стабільною ціною.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу