«Нафтогаз» планує збільшити ресурсну базу

Поділитися:

НАК «Нафтогаз України» має намір збільшити у 5 разів ресурсну базу компанії. Зокрема, завдяки реалізації стратегічних проектів на нових перспективних активах. Про це заявив директор дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування».

«Ми маємо великий газовидобувний потенціал, один із найбільших у Європі, і питання його ефективного освоєння не втрачає актуальності, а й навіть зростає. Це питання державної ваги. Як національна компанія, ми працюємо над його розв’язанням, але також розраховуємо на підтримку всіх сторін», — зазначив він.

Він додав, що вже ведуться підготовчі роботи до капітальних ремонтів свердловин і нового буріння на Юзівській площі, розпочато геологічні дослідження морських ділянок, а також польові роботи на ділянках відповідно до угод про розподіл продукції.

«Для України розвиток нових нафтогазових ділянок — це ще й питання енергетичної безпеки, а також створення додаткових стимулів для розвитку економіки», — додав директор «Нафтогаз Розвідка та Видобування».

Раніше ми повідомляли про кадрові ротації в «Нафтогазі». Кабмін сьогодні, 27 вересня, планує звільнити трьох незалежних членів наглядової ради «Нафтогазу» — Юлію Кузнєцову, Наталію Бойко і Юлію Свириденко.

Також у НАК «Нафтогаз» оголосили про вартість «Блакитного палива» для побутових споживачів на рівні річного тарифу, який діятиме до 30.04.2022 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу