Нафта знову падає в ціні

Поділитися:

Нафта втрачає в ціні на тлі погіршення перспектив попиту, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий”.

Через зростання захворюваності COVID-19 і обмежувальні заходи у всьому світі обсяг використаного пального стрімко знижується. Китайська влада закликає своїх громадян відмовитися від подорожей у період свят з нагоди Нового року за місячним календарем. Додатковим сигналом потенційного зниження попиту стало також різке зниження трафіку в Лос-Анджелесі за останній місяць – через обмежувальні заходи в Каліфорнії.

Вартість березневих ф’ючерсів на нафту марки Brent сягнула $55,57 за барель. Це – на 0,43% нижче ціни на закритті попередньої сесії. Ф’ючерси на нафту марки WTI з постачанням у березні подешевшали на 0,36%. Зараз ці контракти коштують $52,66 за барель.

Запаси нафти в США минулого тижня зменшилися майже на 10 млн барелів. Про таке свідчать дані щотижневої доповіді міністерства енергетики країни. При цьому, аналітики в середньому прогнозували зниження лише на півтора мільйони. А це – дає ринку незначну підтримку.

Раніше ми повідомляли, що компанія «Укртранснафта» скоротила транзит нафти.

Нагадаємо, уряд вирішив не передавати «Укртранснафту» під керівництво Міненергетики. Проти передачі виступив «Нафтогаз».

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ