НАБУ відправило Генпрокурору підозри у справі націоналізації ПриватБанку

Поділитися:

В Офіс Генерального прокурора були спрямовані проекти підозр у справі про націоналізацію ПриватБанку представниками Національного антикорупційного бюро України.

Відомо, що глава Національного антикорупційного бюро Артем Ситник повідомив, що детективи відомства у справі ПриватБанку підготували проект підозр і направили їх в Офіс генерального прокурора.

Проте відповіді від правоохоронців до цього часу ніхто не почув.

Крім того, Генпрокурор Ірина Венедиктова заявила, що не блокуватиме підписання цих підозр. Також вона повідомила про прийняття певних процесуальних рішень і сказала, що справа почала рухатися в правильному напрямку.

Нагадаємо, що слідство у справі «ПриватБанку» рухається в потрібному руслі. Генпрокурор підписує підозри особам, що фігурують у справі, вчасно, без жодних зволікань. Про це в соцмережі інформувала генеральний прокурор України Ірина Венедиктова.

Раніше повідомлялося, що в НАБУ (Національне антикорупційне бюро України) прибув заступник голови Офісу президента Олег Татаров для допиту по його справі. Після візиту він зустрівся з представниками ЗМІ.

Як зазначив Татарів під час брифінгу, він всього за пів години до свого візиту в НАБУ отримав виклик на допит.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ