На під’їздах до курортів знову кілометрові затори

Поділитися:

Незважаючи на карантинні правила, українці масово їдуть у відпустки. Найпопулярнішими курортами, як і завжди, є розташовані біля моря.

Сьогодні на трасі у напрямку Одеси, на мості через Хаджибейський лиман, утворився величезний затор. Велика кількість відпочивальників та ремонтні роботи, які проводяться на ділянці автотраси, стали приводом до величезної кількості автівок. 8 серпня все це зняли на відео – затор розтягнувся на декілька кілометрів.

Люди, що стояли у заторі, були невдоволені, адже спека не сприяє комфорту. Багато відпочивальників їдуть на море з дітьми, яким важко переносити дорогу.

Між тим карантинні обмеження у країні тривають, їх ніхто не відміняв. Головне з них – соціальна дистанція, але чи можливо це на пляжах чи у популярних курортних місцях з такою великою кількістю бажаючих відпочити?

Раніше повідомлялося про те, що вартість відпочинку на курортах України зросла ледь не на третину. Це пов’язано з підвищеним попитом, адже багато туристів змінили звичні плани та не поїхали у закордонні відпустки.

Також повідомлялося й про те, що в Україні було оновлено мапу карантинних зон.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу