На ДП «Антонов» створять наглядову раду

Поділитися:

На державному підприємстві – флагмані вітчизняного літакобудування – “Антонов” створюється незалежна наглядова рада.

Про це у вівторок, 24 листопада, повідомила прес-служба держконцерну “Укроборонпром”, складовою частиною якого поки є завод “Антонов”.

Як повідомили в концерні, наглядову раду на “Антонові” створюють в рамках кардинальної зміни корпоративного управління підприємством. Наглядовій раді надаються вищі керівні функції з незалежним контролем за менеджментом і персоналом заводу.

У держконцерні уточнили, що рішення про створення наглядової ради на заводі прийнято після оприлюднення результатів незалежного аудиту підприємства, який провела міжнародна компанія Ernst & Young за підтримки уряду Франції.

Повідомляється також, що на наглядову раду “Антонова” покладено обов’язок стежити за персоналом заводу, щоб той діяв в його інтересах.

Нагадаємо, з промислового держконцерну «Укроборонпром» вилучають 6 держпідприємств, які виробляють авіаційну техніку, і передають їх Мінстратегпрому (Міністерству з питань стратегічних галузей промисловості). Про це в п’ятницю, 13 листопада, повідомляють джерела в Кабінеті міністрів.

Також раніше повідомлялося, що керівник «Антонова» звільнився.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу