«Мотор Січ» змінює керівництво

Поділитися:

Топ-менеджерів в різних сферах шукає “Мотор Січ”. Відомо, що на 31 січня призначені загальні збори акціонерів підприємства, де головним питанням на порядку денному є твердження нового складу наглядової ради, а також приведення діяльності компанії і корпоративного управління у відповідність до стандартів, визначених законодавством.

Так, український виробник авіадвигунів заявив про 11 позиціях для претендентів:

  • Директор з розвитку та інвестицій (включаючи розвиток продукції),
  • Директор по маркетингу і торгівлі,
  • Директор по виробництву,
  • Директор з якості та сертифікації,
  • Директор із закупівель і логістики,
  • Директор по інфраструктурі та будівництва (включаючи функції головного інженера),
  • Директор з економіки та фінансів,
  • Директор з корпоративних прав і правових питань,
  • Директор з безпеки,
  • Директор із соціального розвитку і зв’язків з громадськістю,
  • Директор з персоналу.

“Мотор Січ” шукає управлінців з досвідом роботи понад 15 років. Також бажано академічну освіту в сфері авіації, менеджменту, права та інших галузей бізнесу. Крім того, потрібно бездоганна ділова репутація, відсутність судимостей за корисливі злочини і за злочини у сфері господарської діяльності, досвід співпраці з партнерами в сфері промисловості, а також знання іноземних мов для спілкування на професійні теми.

Згідно з цими вимогами, представники нинішнього директорату ПАТ “Мотор Січ” не зможуть претендувати на заняття цих посад. Тому акціонери компанії пропонують перспективу кар’єрного просування для діючих і колишніх менеджерів “Мотор Січ” середньої ланки.

У разі, якщо кандидати цієї категорії будуть відповідати критеріям бездоганної репутації і іншим, вони отримають переваги при відборі претендентів. Переваги отримають також і здобувачі, які мають досвід роботи на керівних позиціях на підприємствах авіаційної галузі і відповідають критеріям в оголошенні про проведення кадрового конкурсу. Організатори конкурсного огляду гарантують конфіденційність всім його учасникам.

Нагадаємо, що в 2021 році нашій країні доведеться заплатити високопрофесійним міжнародним адвокатам, які будуть захищати інтереси України від позову в арбітраж китайських інвесторів підприємства «Мотор Січ». На поточний момент пошук таких юристів почався.

Раніше повідомлялося, що Міністерство торгівлі США ввело санкції проти китайської компанії Skyrizon, яка є власником акцій провідного українського підприємства з виробництва авіаційних двигунів «Мотор Січ». Skyrizon виявився в списку санкцій американців за зв’язки зі Збройними Силами Китайської Народної Республіки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу