Мінцифри запустили систему електронних чеків

Поділитися:

З завтрашнього дня набувають чинності нові законодавчі норми, які передбачають нову систему обліку розрахункових операцій. Сервіс електронного документообігу «Вчасно» (EVO) запустив «Вчасно.Кассу», яка зробить можливим зберігання та отримання електронних чеків.

Система проста — додаток встановлюється на будь-який пристрій і зовні ніяких змін немає, тобто ви точно так же відвідуєте супермаркет або улюблений магазин, але чек приходить вам в месенджер або на пошту. Для працівників торгівлі теж ніяких змін не передбачено — вони працюють в звичному для себе софті, а система все робить сама. Також можна зберігати чеки в особистому кабінеті інтернет-магазинів, якщо такий передбачений.

Нагадаємо, що раніше Кабінет Міністрів України прийняв рішення спростити надання державної соціальної допомоги під час карантину. Коментарі давали в Мінцифра

Також Міністерство цифровий трансформації запровадить окремий сервіс для моніторингу за дотриманням карантину серед українських громадян. Про це свідчать відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу