Мінціфри запускає серіал для бізнесменів

Поділитися:

Міністерство цифрової трансформації України спільно зі своїми партнерами збирається представити ряд освітніх серіалів про відкриття власного бізнесу в сфері виробництва кераміки, технологій, текстильної та харчової промисловості. Прем’єра серіалів запланована на 26 серпня об 11:00 на платформі Дія. Бізнес.

Відомо, що серіали є частиною Програми ООН по відновленню і розвитку світу. Фінансову підтримку проекту надали Європейський союз, а також уряди Польщі та Японії.

Нагадаємо, що в Мінціфри розповіли про плани на створення автоматизованої системи управління відходами. Про це розповів заступник міністра Олексій Вискуб. Чиновник пояснив таку ідею тим, що вона належить до сфери екології – пріоритетною на сьогодні для міністерства.

В основі ідеї лежить прагнення автоматизувати так званий життєвий цикл системи. Говорячи простими словами, до неї мають увійти всі етапи управління відходами – від їх появи і до утилізації в сховище.

Раніше повідомлялося, що сервіс електронного документообігу «Вчасно» (EVO) запустив «Вчасно.Кассу», яка зробить можливим зберігання та отримання електронних чеків.

Система проста – додаток встановлюється на будь-який пристрій і зовні ніяких змін немає, тобто ви точно так же відвідуєте супермаркет або улюблений магазин, але чек приходить вам в месенджер або на пошту. Для працівників торгівлі теж ніяких змін не передбачено – вони працюють в звичному для себе софт, а система все робить сама. Також можна зберігати чеки в особистому кабінеті інтернет-магазинів, якщо такий передбачений.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ