Мінфін анонсував призначення нового глави митниці найближчим часом

Поділитися:

У прес-службі Міністерства фінансів заявили, що в найближчі дні буде призначений новий керівник Державної митної служби.

Відомо, що Андрій Павловський заходив на посаду виконуючого обов’язки голови Держмитслужби на певний часовий період в якості кризового менеджера. Йому були визначені завдання стабілізувати ситуацію і збільшити надходження до бюджету.

Однак недавно, Павловський був звільнений від виконання обов’язків голови ГТС і оголошено відбір на посаду керівника.

За словами міністра фінансів, в складних умовах Павловський впорався з поставленими завданнями, про що свідчать цифри. Середньоденні надходження за період його роботи збільшилися на 20%.

Нагадаємо, що співробітники Державної митної служби України, починаючи з десятих чисел жовтня організували особливо прискіпливі рейди по місцях міжнародного поштового обміну (ММПО). Посилки, які наші громадяни чекають з-за кордону, можуть додивлятися тижнями.

Раніше повідомлялося, що 20 жовтня Мінфіном було здійснено продаж облігацій внутрішньої державної позики. Від операції виручено 7 млрд 154 млн грн.

У прес-службі уточнили, що Міністерство продавало як облігації у валюті, так і облігації в гривнях. Зокрема облігацій у валюті з погашенням 21 жовтня наступного року реалізовано на суму 52 млрд 674 млн грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу