Мінекономіки буде шукати керівника «Укрспирту»

Поділитися:

У вівторок, 24 листопада, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України офіційно заявило про старт конкурсного відбору на вакансію нового глави підприємства з виробництва спирту – “Укрспирт”. Про це повідомляє заступник міністра економіки на своїй сторінці в Facebook.

“Сьогодні прийнято рішення оголосити конкурсний відбір керівника державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості” Укрспирт “як особливо важливого для економіки підприємства”, – написала вона.

Також цю інформацію встиг прокоментувати в.о. директора ДП “Укрспирт” Сергій Блеськун. За його словами, це правильне рішення з боку міністерства, оскільки підприємству потрібен офіційний керівник.

Нагадаємо, що в середу, 28 жовтня, у Львівській області Фондом держмайна був проданий Лопатинський спиртовий завод – колишнє державне підприємство, що входило в держструктуру «Укрспирт».

З даних випливає, що в торгах по Лопатинському спиртового заводу брали участь чотири приватні структури. Стартова ціна заводу була 18, 74 млн грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу