Медикам підвищать зарплату в залежності від категорії

Поділитися:

З 1 вересня 2020 року медичним працівникам буде підвищено заробітну плату на 25, 50 і 70%. Підвищення зарплат буде залежати від їх категорії. Кошти на підвищення зарплат уже закладені в державний бюджет.

В Офісі Президента повідомили, що в цьому році на будівництво приймальних відділень буде витрачено 6,5 млрд гривень. Також витрати на медицину збільшено майже на 8 млрд гривень, а 1,2 млрд буде спрямований на екстрену медичну допомогу.

Крім того у відомстві розповіли, що президент України підписав указ про відзначення державними нагородами України 122 медиків.

Нагадаємо, що в Міністерстві охорони здоров’я України підтвердили наявність маніпуляцій з зарплатами лікарів: медики скаржаться, що не отримують обіцяне отримання зарплати до 300 відсотків.

Раніше повідомлялося, що медики та фахівці з усього світу б’ють на сполох щодо ослаблення карантину і пророкують, що друга хвиля пандемії не тільки неминучий вердикт для всесвітнього співтовариства, але і буде проходити в набагато більших масштабах, ніж раніше.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу