МАУ влаштувало велике скорочення через мільйонні збитки

Поділитися:

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) почала процес скорочення 900 співробітників через закриття авіасполучення в зв’язку з коронавірусом. Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Зараз менеджмент компанії вживає всіх можливих заходів по скороченню витрат і генерування доходів від разових рейсів. Наша мета – зберегти компанію і ключовий персонал, зокрема льотний. На превеликий наш жаль, істотне зниження обсягів діяльності авіакомпанії спричинило вимушене скорочення 900 високопрофесійних співробітників МАУ”, – наводяться слова президента МАУ.

У компанії підготували стратегію відновлення польотів. Відповідно до неї, на початковому етапі рестарту – до квітня 2021 року – перевізник планує виконувати міжнародні середньомагістральні point-to-point рейси, здатні демонструвати високе завантаження без підтримки транзиту, а також відновити внутрішні рейси.

На другому етапі, після нормалізації трафіку, планується відновити мінімальну міжнародну мережу.

Виконання далекомагістральних рейсів відновиться не раніше квітня 2021 року. Відповідно, далекомагістральний флот буде скорочений до цього терміну.

МАУ повідомила ще про низку змін для клієнтів: про “спрощення тарифної політики”, зменшенні ємності салонів бізнес-класу, впровадження на сайті сервісу, який дозволить пасажирам самостійно вносити зміни в бронювання.

Нагадаємо, ДП “Украерорух” виграв суд у “МАУ” на 876 млн. грн.

Також ми писали, що МАУ вже оголосила про плани вдвічі скоротити свій авіапарк з 50 бортів до 20 – 25. Також МАУ просила 60 мільйонів доларів допомоги у Кабміну.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу