Леонід Кравчук заявив, що вже створив на Донбасі вільну економічну зону

Поділитися:

Леонід Кравчук, глава української делегації в Тристоронньої контактній групі, пропонує створити в Донбасі вільну економічну зону.

“Ми говоримо не тільки про окуповану частину Донбасу. Вільну зону створять для Донецької та Луганської областей в повному складі, це для того, щоб їх зшити, щоб економічно люди відчули, що вони в одному середовищі”, – заявив Кравчук.

Так, мета вільної економічної зони – це створення вільного доступу і гарантія для інвестицій. Кравчук пояснює, що вводити економічну зону не до тих пір, поки там триває війна.

“Ми не говоримо, що будемо вводити економічну зону поки там йде війна. Мається на увазі, коли буде впорядкована ситуація на Донбасі, коли припиниться війна, коли виведуть війська і іноземну зброю з Донбасу, коли непідконтрольні території стануть підконтрольними і так далі”, – резюмував глава української делегації.

Нагадаємо, що бізнес отримає преференції, працюючи в вільних економічних зонах Донбасу. Про це заявив Прем’єр-міністр України, Денис Шмигаль.

Раніше повідомлялося, що єкс-президент України, який на даний момент є членом української делегації в Тристоронньої контактній групі, назвав створення вільної економічної зони на Донбасі як один з варіантів врегулювання конфлікту і закінчення війни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу