Криворізькі промисловці відкривають депозит

Поділитися:

Депозит на 120 мільйонів гривень планує відкрити одне з криворізьких промислово-виробничих підприємств. Йдеться про «Кривбасвибухпром». Дозвіл на таку операцію в банківському секторі вже дала наглядова рада Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Про це розповіли журналісти «Першого Ділового».

Ідея про довгостроковий депозит прийшла не так давно, проте з нею керівництво компанії, активи якої перевищують 485 млн гривень, вийшло на переговори з Нацкомісією. Як відомо, власниками «Крибассвибухпрома» є кіпрські компанії, які так чи інакше пов’язані з двома групами в Україні — групою «Приват» та групою «Метінвест».

Довідка: ПАТ «ПВП «Кривбасвибухпром» — публічне акціонерне товариство «Промислово-виробниче підприємство «Кривбасвибухпром». Підприємство є одним з найбільших в галузі, існує більше ніж 40 років.

Раніше повідомлялося, що Нацбанк збільшив втричі гарантовану суму повернення депозитів. 7 вересня Рада з фінансової стабільності прийняв важливе рішення — відтепер гарантована сума повернення депозитів підвищена до 600 тис. грн. Нагадаємо, що до цього моменту сума становила 200 тис. грн.

Також ми писали про те, що головний регулятор запропонував скасувати податок на депозити.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ