Конгресмени США незадоволені діями Держдепу щодо російського газопроводу

Поділитися:

Конгресмени Сполучених Штатів невдоволені діями Державного департаменту щодо російського газопроводу “Північний потік-2”, адже в адміністрації президента Джо Байдена не пояснюють, чому нема більш агресивних дій стосовно проекту.

На нещодавніх брифінгах за участі представників Конгресу та американського зовнішньополітичного відомства вони намагалися довідатися у представників Держдепартаменту, чому не готують обмежень проти самого оператора газогону та кораблів, які залучені до російського проекту. Оскільки дії довкола трубопроводу дають підставу для запровадження санкцій.

Представники Держдепу заявили, що не обговорюватимуть організації, наразі триває розслідування з приводу їхньої участі у будівництві.

Раніше ми повідомляли, що Сполучені Штати вибрали нову тактику у протистоянні «Північному потоку-2». В Адміністрації президента виступають за блокування проекту, проте не на шкоду європейським країнам.

Також ми писали, що українське та польське зовнішньополітичні відомства закликали американського президента США не допустити добудови трубопроводу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу