Київський залізничний вокзал вирішили оцифрувати

Поділитися:

В «Укрзалізниці» вирішили оцифрувати столичний центральний вокзал з метою створення загальної схеми. На ній повинні бути відображені всі існуючі локації, які орендарі можуть використовувати, а сама компанія — отримати прибуток.

Раніше були здійснені підрахунки, що дозволяють охопити всю площу, яка підходить під здачу в оренду, але до них є багато запитань. При цьому відомо, що деякі площі просто випали з підрахунків і не були враховані. Відомо, що для реалізації підрахунків залучалися навіть закордонні партнери.

На даному етапі є ідея, яка полягає в повній цифровізації. Пілотний проект послужить базою, на якій пізніше буде створена сучасна система. Одне із завдань — вивчення можливостей площ столичного центрального вокзалу. До кінця листопада поточного року АТ «Укрзалізниця» буде готова виставити перші лоти для пошуку орендарів на своїх умовах.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» витрачає гроші на сумнівні тендери. За підсумками першої половини 2020 року державна компанія-монополіст з вантажно-транспортних перевезень «Укрзалізниця» провела близько півтисячі тендерів, витративши на це нечувану кількість грошей в розмірі понад мільярд гривень.

Також ми писали й про те, що «Укрзалізниця» вимагає вкладень в 50 млрд грн щорічно.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ