Кабмін затвердив методику для розрахунку компенсації різниці в тарифах

Поділитися:

Уряд доплатить тепловикам за населення. В Україні затвердили методику визначення різниці в тарифах на тепло та гарячу воду. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Прикметно, що різниця між ринковими тарифами та цінами для громадян – це десятки мільярдів гривень. Якщо її компенсують, вважають в уряді, теплокомуненерго зможуть безперешкодно пройти опалювальний сезон.

До слова, коли саме він стартує відтепер буде ухвалювати місцева влада. На її плечі поклали та відповідальність за встановлення тарифів.

Згідно з контрактом, який пропонує Нафтогаз, кубічний метр блакитного палива для комунальних підприємств вартує – 7 гривень 42 копійки.

У липні парламент скасував штрафні санкції для теплокомуненерго за несплату за спожитий газ. Йдеться про заборгованість, яка виникла після 1 травня минулого року.

Раніше Україна виплатила понад 1,3 млрд доларів за єврооблігаціями. Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів України.

Вказується, що на момент 1 вересня Мінфін нарешті погасив третю серію єврооблігацій, випущених в ході реструктуризації в 2015 році. За даними виплат відомство заплатило близько 1,3 млрд доларів.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ