Кабмін виділив Міноборони паливо з Держрезерву

Поділитися:

Кабінет міністрів 8 лютого видав розпорядження 2021 № 102-р, згідно якому Міністерству оборони виділили майже 7 тис. тонн дизельного палива з Держрезерву. Паливо піде на потреби ЗСУ. Оплата за паливо має надійти впродовж місяця – такий термін також прописаний у розпорядженні. Також на Міноборони покладені й витрати, які будуть пов’язані з вантажно-розвантажувальними роботами.

Вартість самого дизельного пального становить майже 131 млн гривень з урахуванням ПДВ у розмірі трохи більше ніж 20 тис. грн.

Раніше повідомлялося, що мережі АЗС продовжують підвищувати ціни на паливо. У останню декаду січня вартість палива зростала на всіх мережевих станціях.

Також ми писали й про те, що на українських АЗС фальсифікують паспорти якості на паливо. Близько 40 відсотків паспортів якості бензину і дизельного палива в мережах АЗС (автозаправних станцій) – підроблені. Як уточнила представник ДЕІ, підробляють паспорти якості палива в основному нелегальні АЗС, що працюють в «тіні». Вони навіть не пропонують оригінали дозволів і документів про реєстрацію.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ