Кабмін сподівається створити фондовий ринок за 3 роки

Поділитися:

Прем’єр-міністр України заявив, що створення інфраструктури для розвитку фондового ринку в країні займе три роки.

Відомо, що глава Уряду підтримав ініціативу про підписання меморандуму з міжнародними партнерами і стейкхолдерами. Так, документ буде включати покрокову імплементацію з розвитку необхідної фінансової інфраструктури для розвитку фондового ринку в Україні.

“Нам потрібні чіткі проектні кроки, які призведуть до виникнення цивілізованого ринку. Політична воля і підтримка уряду точно є”, – заявив Прем’єр.

Слід зазначити, що створення фондовій платформи може зайняти три роки. В уряді сподіваються, що до роботи буде залучено якомога більшу кількість міжнародних експертів, які вже мають працюючі фінансові моделі в своїх країнах.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів України назвали відсутність фондового ринку України злочином. Про це сказав глава уряду України.

За словами чиновника, в країні майже тридцять років з моменту незалежності так і не запрацював фондовий ринок, що є кричущим злочином проти України.

Раніше повідомлялося, що в українській державі стартували переговори з фахівцями з питання створення фондового ринку.

У Кабінеті міністрів України висловили надію, що представники Американської торгової палати приєднуватися до цієї процедури.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ