Кабмін оголосив конкурс на посаду головного податківця

Поділитися:

Оголошено конкурс на посаду очільника Державної податкової служби. Про це свідчить розпорядження Кабінету міністрів на його офіційному сайті.

Відповідно до умов конкурсу, претенденти можуть подавати документи до 26 серпня поточного року.

Зазначається, що допускатимуть до конкурсу тих кандидатів, у котрих є щонайменше три роки досвіду роботи на певних посадах. Це можуть бути посади держслужби категорії А, Б, посади керівників структурних підрозділів місцевої влади, керівні посади у податковій сфері чи держполітики з адміністрування ЄСВ.

У травні 2020 року Олексія Любченка, який очолював Державну податкову службу з квітня 2020-го, призначили міністром економіки. Наразі Євген Олейніков тимчасово виконує обов’язки голови Держподаткової служби.

Раніше ми повідомляли, що триває конкурс на посаду голови Бюро економічної безпеки. Наступний етап відбору відбудеться 13 серпня у п’ятницю. За результатами співбесіди конкурсна комісія відбере трьох кандидатів із нинішніх 12-ти. Далі претендентів на посаду представлять очільнику уряду Денису Шмигалю.

Варто нагадати, що Кабмін ще раз проведе конкурс на посаду глави Держрезерву. Зазначається, що документи від кандидатів приймаються включно до 18 серпня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу