Кабмін не знає, що робити з недобудовами ЄВРО 2012

Поділитися:

У Кабінеті міністрів України готують пропозиції стосовно погашення боргів і дофінансування програм з будівництва об’єктів спортивної інфраструктури, які готували до Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

В уряді уточнили, що вже напрацьован певний алгоритм виходу з ситуації. Призначені відповідальні особи по всіх об’єктах. Уже зараз почалася підготовка пропозицій, які потім будуть розглядати чиновники.

При цьому в уряді уточнили, що зараз необхідно провести наступні перевірки: інженерно-технічні, будівельні, технологічні, цінові, юридичні та фінансові. Результати аудиту передадуть до Державного агентства інфраструктурних проектів, щоб спрогнозувати подальший обсяг фінансування.

Нещодавно ми писали, що в травні 2020 року скоригований показник по будівельної продукції склав 108,3 відсотка в порівнянні з попереднім місяцем. Той же показник, скоригований на вплив календарних днів, склав 95 відсотків.

Також повідомлялося, що Кабінет міністрів розгляне постанову про запровадження електронної системи в будівельній галузі і внесе зміни до Порядку введення в експлуатацію будівельних проектів.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ