Кабмін анонсував розширення угоди про вільну торгівлю з Канадою

Поділитися:

За підсумками зустрічі прем’єр-міністра України та Міністра закордонних справ Канади перша розраховує, що найближчим часом між урядами відбудеться продуктивний діалог з приводу ЗВТ (Зона вільної торгівлі).

Зокрема, як наголосив Денис Шмигаль, йдеться про розширення Угоди про ЗВТ. Також український чиновник подякував Канаді «за цей важливий прояв підтримки зміцнення відносин між Україною та Канадою».

Слід зазначити, що український уряд бачить у розширенні Угоди про ЗВТ як один із найважливіших елементів для двостороннього співробітництва у напрямку економічної галузі.

Шмигаль дуже сподівається, що оголошення про майбутні переговори на тему ЗВТ вийде вже до кінця січня 2022 року. За його словами, також важливо і те, що канадські інвестори залучаються до реалізації спільних проектів.

Український політик подякував союзнику за те, що вони підтримують обороноздатність щодо російської можливої ​​ескалації на кордоні.

Шмигаль наголосив і на тому, що Україна цінує канадський внесок у тренувальні місії UNIFIER з українськими військовослужбовцями.

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський провів телефонну розмову із Джастіном Трюдо.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу