Херсонський «Судмаш» знову намагатимуться продати

Поділитися:

На 25 січня 2022 року Фондом державного майна призначено аукціон з продажу ПАТ «Херсонський завод «Судмаш»». Інформацію про приватизацію підприємства оприлюднили у Фонді.

67,235 мільйонів гривень – стартова ціна комерційної нерухомості. У заяві повідомляється, що загалом новому власнику пропонуються 11 об’єктів нерухомого комерційного майна. А саме: ділянки суднової арматури та обладнання, ділянка для виготовлення кріплення, насосна та мазутна станції, ЕМО-будівля, склад, прохідна, гараж та інші.

Загалом площа, призначена для майбутньої приватизації, становить 32,8 тисячі квадратних метрів, а земельні ділянки – 6,5 гектарів.

Слід також зазначити, що до початку листопада 2021 року на заводі працювало 22 особи, а функціонує він з 1998 року з поступовим розширенням сфери діяльності, включаючи проектні організації, сільгоспмашинобудування, МНС, оборонну галузь та інші.

До цього підприємство «Судмаш» вже кілька разів виставлялося на продаж, проте нових власників поки що не знайшло.

Раніше ми писали, що Фонд державного майна України виставив на онлайн-аукціон із приватизації єдиний майновий комплекс державного підприємства «Азовський судноремонтний завод».

Також ми повідомляли про те, що ФДМУ має намір організувати нові аукціони із приватизації ще п’яти українських спиртзаводів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу