«Херсонобленерго» відстоюватиме у суді ділову репутацію

Поділитися:

Піти до суду планує Херсонобленерго для захисту ділової репутації. А все через звинувачення компанії у приналежності російським власникам, повідомляється “Перший Діловий” телеканал.

Про це кажуть на сайті компанії.

Раніше деякі місцеві депутати звинуватили компанію у тому, що вона належить російським власникам. Зазначивши, що на “Херсонобленерго” впливає екс-віце-спікер Держдуми Росії Олександр Бабаков. І наполягали, щоб РНБО та АМКУ перевірили структуру власності компанії.

Водночас, адміністрація “Херсонобленерго” заперечувала таку заяву, назвавши її прямим звинуваченням та пообіцяла подати до суду позов для захисту честі, гідності та ділової репутації.

Раніше повідомлялося, що власником “Херсонобленерго” був президент ФК “ЦСКА” Євген Гінер та екс-віце-спікер Держдуми Олександр Бабаков. Проте два роки тому у структурі власників компанії відбулася зміна.

Частки компанії у минулих власників викупив Михайло Воєводін. Але згідно з інформацією Єдиного держреєстру юридичних осіб, кінцевими бенефіціарними власниками “ВС Енерджі Інтернейшнл Україна”, що управляє “Херсонобленерго”, вказано 3 громадяни Латвії та два громадяни Німеччини.

Нагадаємо, Бабаков, колишній віцеспікер Держдуми Росії, перебуває під санкціями США та ЄС.

Раніше ми писали, що НКРЕКУ за зверненнями споживачів позапланово перевірить 13 компаній та обленерго.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу