Goldman Sachs продав акцій на понад 10 млрд доларів

Поділитися:

10-ть з половиною мільярдів доларів – на таку суму продав своїх акцій інвестиційний банк Goldman Sachs. Про це повідомляє агенція Блумберг із посиланням на клієнтську розсилку, інформують журналісти телеканалу «Перший Діловий».

Ще до відкриття американських ринків у продаж пішли цінні папери компаній Baidu, Tencent Music і Vipshop Holdings – на 6 мільярдів 600 тисяч доларів.

Потому на ще майже 4 мільярди реалізували активи Віаком, Діскавері, Фарфетч і низки інших компаній. Значною частиною операцій керував американський фінансовий конгломерат Морган-Стенлі. Торгівля акціями призвела до коливання вартості кожного цінного паперу.

Як наслідок, у ціні просіли активи великих китайських і американських корпорацій – зокрема, Алібаба та Нет-Із – але згодом ринок відновився.

Раніше повідомлялося, що на 10 відсотків подорожчали акції американської компанії Zoom після публікації звітності. Квартальна виручка популярного відеосервісу сягнула восьмисот вісімдесяти двох з половиною мільйони доларів і перевершила очікування аналітиків.

Також ми писали й про те, що українці не поспішають купувати акції світових компаній.

 

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ