Фонд держмайна заробив 0,5 млрд гривень на продажу спиртзаводів

Поділитися:

500 мільйонів гривень отримає Фонд державного майна від продажу спиртзаводів. Такі результати аукціонів за перший квартал, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Загалом, п’ятірка найрезультативнішних аукціонів першого кварталу виглядає так: Мишковицький спиртзавод – 181 мільйон гривень; Луцький завод та Дубов’язівський завод по 108 мільйонів кожен, Вишняківський за 101 мільйон та адміністративна будівля у Києві – 90 мільйонів гривень.

У Фонді додали, що з демонополізацією спиртової галузі протягом січня-березня конкурувала лише приватизація нерухомості у столиці.

Нагадаємо, що раніше Фонд державного майна України повідомив, які підприємства будуть приватизувати в рамках “Великої приватизації” у першу чергу. Першими в рамках даної програми держава приватизує підприємство ОГХК, завод “Більшовик”, готель “Президент Готель” і 6 державних обленерго.

Раніше повідомлялося, що приватизація державних спиртових активів минулого року збагатила державний бюджет країни на 1,2 мільярда гривень – дані Фонду державного майна.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ