Фонд держмайна перевірив покупця готелю «Дніпро»: все нормально

Поділитися:

Фонд державного майна затвердив протокол про підсумки аукціону з продажу готелю “Дніпро” (Київ), придбаного компанією “Смартленд”. Готель продали за 1,11 мільярда гривень.

Система електронних продажів Прозорро.Продажі повідомляє, що клієнт пройшов повну перевірку і відповідає всім вимогам покупця, які передбачені українськими законами.

Нагадаємо, що 15 липня Фонд держмайна провів торги з продажу готелю. Будівлю було продано за 1 мільярд 111 мільйонів 222 тисячі 22 гривні.

Передбачається, що на місці готелю буде великий кіберспортивний проект. На реконструкцію нові власники мають намір витратити близько 20 мільйонів доларів і вже ведуть переговори з провідними архітектурними конторами.

Раніше ми писали, що Фонд державного майна готується до проведення аукціону з продажу готелю «Дніпро», який знаходиться в центрі Києва.

Ми також повідомили, що головний будинок «Укрпошти”, яке знаходиться на Хрещатику, планують продати. Орієнтовна вартість приміщення становить 1 мільярд гривень. Рішення про продаж було прийнято через те, що в головному офісі працює близько 1000 співробітників. Вони виконують висококваліфіковану роботу : вони надають послуги державним органам і іншим не менш важливим установам. А оскільки на Хрещатику часто проходять масові заходи, працювати в таких умовах неможливо.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ