Екс-чиновницю «Приватбанку» заарештували

Поділитися:

Справа Приватбанку. Колишній чиновниці Приватбанку, підозрюваній у розтраті 137 мільйонів гривень, обрали запобіжний захід – утримання під вартою, однак без участі підозрюваної. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Йдеться про справу, у якій колишні топменеджери Приватбанку, зокрема Володимир Яценко та Олександр Дубілет – підозрюються у зловживанні службовим становищем та вчиненні протиправних дій.

За даними слідства, в грудні 2016 року, за день до визнання ПриватБанку неплатоспроможним, зазначені особи виплатили майже 137 мільйонів банківських коштів – на користь пов’язаної з банком юридичної особи.

ВАКС заочно обрав для ексглави правління Приватбанку Олександра Дубілета запобіжний захід у вигляді утримання під вартою у справі про розтрату 8 млрд грн банку перед його націоналізацією в кінці 2016 року.

Нагадаємо, що Олександр Дубілет вимагає зобов’язати МВС прибрати інформацію про його розшук. Ексглава «ПриватБанку» Олександр Дубілет вимагає через суд припинити його розшук.

Позови потрапили до суддів Олександру Кармазіну, Тетяні Балась і Валерію Кузьменко. Суддя Кузьменко прийняв позов до розгляду, Балась – не встигла розглянути, а суддя Кармазін повернув позов і визнав зловживання процесуальними правами адвокатом Дубілета, і наклав на нього штраф 5 тисяч гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу