Джек Ма поступився першістю в списку найбагатших людей Китаю

Поділитися:

Китайський мільярдер і один з найбагатших людей світу Джек Ма поступився першістю в списку найбагатших людей КНР. Про це свідчать свіжі дані списку “Forbes”.

Відзначимо, що своєю першістю за кількістю статків Джек Ма поступився своєму прямому конкуренту і за сумісництвом голові компанії “Tencent” Ма Хуатену.

Важливо сказати, що своєму новому лідерству в позиціях Ма Хуатен зобов’язаний всесвітньому карантину, так як його компанія вважається найбільшим дістріб’ютером онлайн ігор на території Китаю, попит на які і без карантину був колосальним, а з впровадженням обмежень і зовсім побив всі рекорди ігрової індустрії.

Так, статки підприємця від початку 2020 року в процентному співвідношенні зросли на 14%, коли як загальний прибуток ігрової індустрії виріс майже на третину від попередніх значень – на 31% відсоток.

На поточний момент особисті статки китайця дійшло до 48,3 мільярда доларів, що хоч і не набагато, проте все ж таки перевищують багатство вже колишньої найбагатшої людини Китаю Джека Ма. У останнього капітал доходить до 41,2 мільярда доларів.

Як повідомлялося раніше, в Україні офіційно зареєстровано три тисячі мільйонерів. Саме стільки громадян вказало за 2019 рік доходів в сумі понад один мільйон гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу