До загального доступ виклали фінзвітність всіх держпідприємств

Поділитися:

У Мінекономрозвитку показали результати тривалої роботи зі зміни порталу відкритої фінзвітності державних підприємств і компаній. Перше, що відразу впадає в очі — це оновлений інтерфейс. Крім основних даних тепер можна бачити й додаткові.

Серед новинок фахівці відзначають появу системи так званих ризик-індикаторів, а також можливість моніторити ефективність, з якою працює та чи інша компанія. За фактом створений не просто портал, а інформаційно-аналітична система, яка допоможе визначити кілька важливих параметрів діяльності одночасно. Відомо, що в роботі над розробкою брали участь Трансперенсі Інтернешнл Україна (розробка) і ПРООН в Україні (всебічна підтримка).

Головною метою поновлення розробники вважали впровадження корисного і важливого функціоналу, налагодження роботи та введення сучасних стандартів. Всіх цілей вдалося досягти, можливий детальний аналіз по кожному держпідприємству.

Раніше повідомлялося про те, що парламент буде пильно контролювати приватизацію державних підприємств. Йдеться про великих державні об’єкти, приватизація яких завжди викликає резонанс як в суспільстві, так і в політичних колах.

Також ми писали про те, що під контролем опиняться фіктивні банкрути.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу