До Комісії по вибору керівника БЕБ увійшли три міністри

Поділитися:

Для того, щоб правильно вибрати кандидатуру на посаду директора Бюро економічної безпеки, на засіданні Кабінету міністрів у середу, 8 червня, було прийнято відповідне розпорядження «Про визначення членів комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора БЕБ».

У прес-службі Кабінету міністрів запевнили, що таким чином уряд виконав умови закону «Про Бюро економічної безпеки України» в частині формування комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора нового органу.

Слід зазначити, що до складу комісії від Кабміну увійшли три людини:

  • перший віце-прем’єр-міністр України, міністр економіки Олексій Любченко;
  • міністр інфраструктури Олександр Кубраков;
  • міністр фінансів Сергій Марченко.

Нагадаємо, що стало відомо, коли в Україні офіційно запрацює новостворений орган – Бюро економічної безпеки (БЕБ). Документ про його створення і повноваження набрав чинності в четвер, 25 березня.

Раніше повідомлялося, що в Україні за три роки з’явиться Національна біржа з ​​торгівлі капіталом і товарами (NEXT), заявив прем’єр Денис Шмигаль.

За його словами, це передбачено Меморандумом про взаєморозуміння в сфері національної біржової торгівлі капіталом і національних товарних ринків, який був укладений українським урядом спільно з Європейським банком реструктуризації і розвитку, Американською торговою палатою і USAID.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу