Держвиконавці знову продають птахофабрику Бахматюка

Поділитися:

Печерський районний суд міста Києва виніс рішення щодо птахофабрики українського бізнесмена Олега Бахматюка. Раніше українська прокуратура заявила до суду з вимогою арешту майнових комплексів ТОВ «Птахофабрика Київська». Вердикт виявився позитивним, як сказано в постанові з боку суду.

Відзначимо, що мова йде про комплекси, які зареєстровані за адресами: місто Київ, Броварський проспект, 99 і Київська область, Києво-Святошинський район, село Пухівка, вул. Радгоспна.

У постанові йдеться про арешт майна і заборону розпоряджатися нерухомим майном. Водночас суд вирішує продавати, міняти, дарувати, розділяти (виділяти), передавати в іпотеку, оренду, вносити до статутного капіталу юридичних осіб та інше.

Раніше підприємство було передано під заставу Національному банку України, у якості боргу з боку Бахматюка через банкрутство його банку “Фінансова ініціатива”.

Раніше торги з продажу заарештованої Державною виконавчою службою птахофабрики були скасовані.

Сама птахофабрика належала раніше олігархові Олегу Бахматюку. Той не втомлюється роздавати інтерв’ю в ЗМІ та нарікати на те, що він втратив 30% свого бізнесу через переслідування колишнього глави Офісу Президента Андрія Богдана.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу