Держбюджет отримав перший мільярд від грального бізнесу

Поділитися:

У Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей повідомили, що до державного бюджету від грального бізнесу надійшло понад 1 млрд гривень.

«‎Держбюджет отримав 1 007 814 000 гривень від грального бізнесу. Ці кошти підуть до держфонду та будуть спрямовані на підтримку медицини, спорту, освіти, культури та науки. Половина доходів будуть направлені до бюджетів місцевого самоврядування за місцезнаходженням відповідного грального закладу»‎, — йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей відмовила «Ощадбанку» у видачі ліцензії на гральний бізнес. Цей дозвіл підтверджує відповідність приміщення для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі.

Також зазначалось, що депутати визначилися з податками на гральний бізнес. У Парламентському комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики визначилися з остаточним текстом законопроекту з податку на гральний бізнес. Мова про законопроект під номером 2713-D. Єдина ставка податку введена на рівні 10% для всіх закладів подібного спрямування.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу