Через СETAM продали найдорожчий лот

Поділитися:

На аукціоні з продажу арештованого майна СЕТАМ було продано найдорожчий лот за 307 мільйонів гривень. Йдеться про столичну будівлю готелю Військового Микільського собору.

Зазначається, що підсумкова вартість перевищила стартову ціну на 65 мільйонів. Перемогла компанія «Перфом Стандарт» з-поміж трьох інших.

Згідно з відкритими даними, ТОВ «Перфом Стандарт» засноване тільки у лютому минулого року. Статутний капітал — лише 15 тис. грн.

Площа проданої будівлі – 6,7 тисячі кв.м. Вона є пам’яткою архітектури і містобудування місцевого значення. Колись це був прибутковий будинок Військового Микільського собору, зруйнований у 30-і роки 20-го століття.

За інформацією з відкритих джерел, споруду раніше викупив Дельта Банк. Він мав пристосувати будівлю під офісно-торговельний центр. Однак, банку не вдалося виконати своїх зобовʼязань із реставрації памʼятки. Після того як банк збанкрутував у 2015 році – його майно арештували.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроект №4543 про приватизацію об’єктів великої приватизації. Законопроект підтримало 257 депутатів.

Також ми писали, що від початку року Міністерство економіки провело близько 377 успішних аукціонів в рамках приватизації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу