Боржників за валютною іпотекою виселятимуть з житла

Поділитися:

Прострочення за платежами почнуть враховувати вже через три місяці — позичальники, які купили квартири за допомогою валютних кредитів, можуть залишитися без житла. 21.04.2021 року закінчується дія мораторію, який узаконив відчуження житла у боржників.

Влада нагадала українцям, що мораторій — це завжди тимчасовий захід, він не стає постійним. Також проміжок часу був покликаний зняти напругу й допомогти людям акумулювати кошти або прийняти інше рішення. Початок мораторію було покладено ще у 2014 році.

Згідно зі статистикою, лише мала частина валютних позичальників була в такій складній ситуації, що не могла виплачувати взятий кредит. При цьому банки пропонують багато кейсів, які можуть помітно полегшити ситуацію.

Раніше повідомлялося, що криптовалюта Ефіріум побила черговий рекорд за вартістю. Криптовалюта Ефіріум встановила новий рекорд  1573 долари за одну монету.

Також ми писали й про те, що Mastercard дозволить операції з криптовалютою. До недавнього часу МастерКард зобов’язувала всі кріптовалютні фірми конвертувати цифрові гроші в фіатні — в тому числі перед обробкою платежів по транзакціях.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ