Бізнесу можуть відмінити мораторій на податкові перевірки

Поділитися:

Державна податкова служба оприлюднила інформацію щодо можливого скасування мораторію на перевірки бізнесу, який діяв на період карантину. На додаток було представлено ще постанову Кабміну з цього приводу та обґрунтування власне податківців.

Якщо постанову підпишуть та приймуть, то перші ж перевірки будуть стосуватися тих платників податків, у яких є розпочаті та незавершені податкові перевірки до 18.03.2020 року. Слудом за ними йтимуть ті компанії та підприємства, які було внесено до переліку на листопад та градень поточного року.

Раніше повідомлялося, що у Мінекономіки підрахували збитки від карантину вихідного дня. Так, втрати бюджету названі незначними — це від 0,04 до 0,06% від ВВП в річному резерві. Тим часом головний удар і найбільші втрати — у малого та середнього бізнесу.

Також ми писали й про те, що в Україні почнуть продавати акції Facebook, Tesla і Netflix. Зокрема, мова йде про підприємства Facebook Inc., Tesla Inc., Netflix Inc., Microsoft Corporation, Visa Inc і Advanced Micro Devices, Inc. Також до списку приєдналася компанія Invesco QQQ Trust SM, яка зможе продавати в Україні свої інвестпаї.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу