Біткоіну загрожує обвал

Поділитися:

Експерти-фінансисти кажуть, що біткоїн у 2020 році може повторити своє стрімке падіння, що сталося у 2017-му. Тоді цьому передувало стрімке зростання. Зараз інвестори зайняли вичікувальні позиції та ніби дивляться на ситуацію з усіх боків. Зокрема йдеться про те, коли ж можна буде продати біткоїни на максимумі, аби отримати вигоду.

За прогнозами, це може статися ще до кінця поточного року. Після обвалу ситуація стабілізується, а якщо казати про далеку перспективу, то біткоїн буде зростати. Наразі, на думку багатьох обізнаних людей, саме біткоїн є захисним активом, тож його залюбки купують задля того, аби врятувати накопичення, зароблені роками.

Вже до кінця 2020 року вартість одного біткоїна може сягнути 20-25 тисяч доларів, а у перспективі й 40 тисяч за одну монету.

Раніше повідомлялося про те, що ще у травні 2020-го Роберт Кіосакі прогнозував, що біткоїн замінить долар. Як писало тоді видання ForkLog, цитуючи слова бізнесмена, він уже збільшив інвестиції в золото, срібло і біткойни після наміри влади США влити трильйони доларів в порятунок пенсійних планів.

Також ми писали й про те, що світові біржі неохоче співпрацюють з українцями. Світові платформи криптовалют в Україні не бажають вести співпрацю з громадянами нашої країни. Днями Блокчейн-Асоціація України (БАУ) розповіла про причини такого стану речей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу